پیگمنت – چگونگی ساخت پیگمنت

این روزها رنگ های زیادی با استفاده از شیمی و تکنولوژی به ارمغان آورده می شوند. اما این رنگ ها قبل از اینکه همه چیز با شیمی و فن آوری به دست بیاید، به سادگی امروز به دست نمی آمدند و رنگ های مختلف قیمت های متفاوت داشتند (برای مثال رنگ ارغوانی گران تر بود) . این اختلاف قیمت به خاطر چگونگی تولید و دردسر درست کردن آن رنگ ها بود. البته باید در نظر داشت که بسیاری از رنگ هایی که اکنون می بینیم در آن زمان وجود خارجی نداشت!

این تصویر نشان می دهد مالاکیت سبز در یک پیراهن در یک نقاشی غربی استفاده شده است. این نقاشی چین باستان نیز بسیار محبوب بوده و تحت عنوان “کوه سبز” مشهور است.

C:\Users\hosseinipour\Desktop\download.jpg

بگذریم … بر می گردیم به بحث جذاب ساخت پبگمنت. در اینجا یک گردنبند سنگ ساده مالاتیت (که در تصویر مشاهده می کنید) آورده شده است حالا تعداد انگشت شماری سنگریزه و پاستل را در آن قرار می دهیم تا آنها را به آرامی درهم بشکنیم. احتیاجی به ضربات سنگین به پاستل نیست، بلکه با ضربات کوچک و سریع به آرامی آن ها را در هم می شکنیم.

C:\Users\hosseinipour\Desktop\malachite_stones.jpg

هنگامی که مالاکیت به شکل پودر خرد شده درآمد (حدود ۲۰ دقیقه بعد)، آن را روی یک تکه سنگ مرمر قرار داده و کمی آب به آن اضافه می کنیم. سپس برای برش دانه های پودر و جدا کردن آنها از یک مولر استفاده می شود، با این روش کیفیت پیگمنت بهتر خواهد شد. هنگامی به رنگ سبز دلخواه رسید آن را رها می کنیم تا روی سنگ مرمر خشک شود. هنگامی که تمام آب تبخیر شد، به سادگی با یک تیغه تیز خمیر پودر شده را بر می داریم!

برای استفاده از آن به عنوان رنگ می توانید آب اضافه کرده و یک بسته بندی انتخاب کنید. مثلا مانند آدامس ، تخم مرغ، عسل و غیره. توجه داشته باشید که چسب مخصوص رنگ چوب نیز عنصری حیاتی است، مگر اینکه قصد شما این باشد که روی سطح خاصی نقاشی نکنید.

اگر با آب رنگ ها کار می کنید، ساده ترین کار این است که مقداری آب و مقداری آب مقطر به پیگمنتتان اضافه کنید.

C:\Users\hosseinipour\Desktop\malachitepigment (2).jpg

 



پاسخی بگذارید